latest_threads} (RSS 2.0)\" href=\"{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php\" /> latest_threads} (Atom 1.0)\" href=\"{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0\" /> {$stylesheets} {$newpmmsg}

{$welcomeblock}


{$pm_notice} {$bannedwarning} {$bbclosedwarning} {$unreadreports} {$pending_joinrequests}
".eval('ob_start(); ?>build_links(); ?>

Czy w akademiku jest wifi?

06-10-2014, 18:54 ,
Post: #1
Czy w akademiku jest wifi?
Powie mi ktoś, czy w akademikach jest internet bezprzewodowy czy może kablowy jak w niektórych w których mieszkają znajomi? Czy trzeba płacić za internet bezprzewodowy dodatkowo czy jest on już wliczony w cenę opłaty za mieszkanie w pokoju w akademiku?
06-10-2014, 19:46 ,
Post: #2
Czy w akademiku jest wifi?
Internet jest "z kabla' Szczęśliwy ale wszyscy raczej mają routery ;p i net jest wliczony w cenę pokoju Uśmiech
Bania Cwaniak
06-10-2014, 20:08 ,
Post: #3
Czy w akademiku jest wifi?
A takie routery to dają nam z akademika czy trzeba sobie je samemu załatwić? Czy takie routery są legalne i można je mieć?
06-10-2014, 20:22 ,
Post: #4
Czy w akademiku jest wifi?
Sami sobie kupujecie takie routery. Nie jest tak, że dostaniecie co tylko chcecie.
07-10-2014, 17:46 ,
Post: #5
Czy w akademiku jest wifi?
A tych kabli w pokoju to jest ile? Bo pokoje są kilku osobowe, więc kabli i gniazdek jest tyle ile osób mieszka w pokoju?
07-10-2014, 17:54 ,
Post: #6
Czy w akademiku jest wifi?
A jak będziesz miał router to co za różnica ile jest gniazdek? Obstawiam, że jest jedno, a możesz się zrzucić po kilkanaście złotych na router jakiś i możesz sobie ciągnąć tyle kabli ile chcesz.
07-10-2014, 18:02 ,
Post: #7
Czy w akademiku jest wifi?
Ale przy założeniu, jeżeliby ktoś nie chciał tego routera. No bo wtedy ktoś by się mógł podłączać do tej sieci, albo jeśli w każdym pokoju byłby taki router to te sieci wzajemnie by się chyba zagłuszały...
08-10-2014, 11:35 ,
Post: #8
Czy w akademiku jest wifi?
Skoro się nie znasz na tym o czym piszesz to po co o tym piszesz ? Jak ktoś nie chce router'a to albo kupuje switcha lub huba albo korzysta z jednego kabla i udostępnia internet na inne urządzenia w inny sposób. A zbiedniejesz kupując prosty router za 50 zł ? I dzieląc koszty na 3 osoby ?
23-01-2016, 14:01 ,
Post: #9
Czy w akademiku jest wifi?
Gdyby było tak, jak piszesz to wydaje mi się, że jednak wszystkim net by mulił, bo prędkość by spadła..
Zapraszam na profesjonalny kurs baristyczny w Krakowie, dzięki którym Twoje umiejętności (i zarobki!) na rynku pracy znacząco wzrosną.
26-09-2016, 19:33 ,
Post: #10
RE: Czy w akademiku jest wifi?
Internet w akademiku ostatnimi czasy byl mega zly. Wolny i ogólnie wielkie problemy byly. Nie wiem jak w tym roku moze cos zmienili.
27-09-2016, 12:30 ,
Post: #11
Czy w akademiku jest wifi?
Ciekawe kto z Was piszących mieszka w akademiku. Od wiosny w akademiku jest wifi i z działaniem bywa różnie ale nie jest źle na ogół. Nie można mieć już swoich routerów. Nie płacimy za Internet dodatkowo. W razie pytań o akademik zapraszam na priv.
27-09-2016, 18:03 ,
Post: #12
Czy w akademiku jest wifi?
No koleżanko na ogół to nie, ale jednak to nie jest to czego oczekujemy mieszkając tam na co dzień
27-09-2016, 20:50 ,
Post: #13
RE: Czy w akademiku jest wifi?
Mieszkalam w akademiku 3 lata i zawsze byly problemy z tym internetem.
28-09-2016, 16:09 ,
Post: #14
Czy w akademiku jest wifi?
A że tak zapytam czego oczekujecie po internecie w akademiku?
28-09-2016, 23:39 ,
Post: #15
Czy w akademiku jest wifi?
Działania umożliwiającego spokojną naukę i czerpanie wiedzy z zasobów sieci w nieograniczonej jego szybkością formie
29-09-2016, 12:52 ,
Post: #16
Czy w akademiku jest wifi?
(28-09-2016, 23:39 )miniek15m napisał(a): Działania umożliwiającego spokojną naukę i czerpanie wiedzy z zasobów sieci w nieograniczonej jego szybkością formie

Czyli ściągania filmów Duży uśmiech
29-09-2016, 17:46 ,
Post: #17
Czy w akademiku jest wifi?
Myślałam, że tylko ja mam ochotę się wyzłośliwićOczko.
Można jeszcze dodać fejsika i yt.
30-09-2016, 10:13 ,
Post: #18
Czy w akademiku jest wifi?
z mojego doswiadczenia polecam dobry pakiet w tel :p zeby sie potem nie denerwowacUśmiech
30-09-2016, 12:32 ,
Post: #19
Czy w akademiku jest wifi?
Ściągnie filmów z sieci jest nielegalne moi mili Oczko a nie napisanie 60 znaków na tym forum tez jest nielegalne
30-09-2016, 16:12 ,
Post: #20
Czy w akademiku jest wifi?
I mówisz ze dużo osób się tym przejmuje?
(6060606060600606060606060606znaków)
 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Poszukiwana współlokatorka
martunia07 2 705 08-10-2016, 11:48
Ostatni post: RJKA
  Poszukiwania współlokatorki
RJKA 3 526 10-08-2016, 18:17
Ostatni post: RJKA
  Wyprowadzka z domu studenta?
RJKA 6 2,620 23-01-2016, 22:29
Ostatni post: RJKA
  Mieszkać w akademiku czy dojeżdżać?
krystian 7 2,607 23-01-2016, 14:02
Ostatni post: brak_patryk
  Czy w akademiku jest lodówka?
krecik 8 3,976 08-10-2014, 12:22
Ostatni post: Lamay



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Zaprzyjaźnione strony
Forum tarnowskie - Agora Moscice.pl - lokalna społeczność w internecie BTSY.EU - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
16 LO w Tarnowie im. Armii Krajowej Miasto i ludzie Moje miasto Tarnów