latest_threads} (RSS 2.0)\" href=\"{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php\" /> latest_threads} (Atom 1.0)\" href=\"{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0\" /> {$stylesheets} {$newpmmsg}

{$welcomeblock}


{$pm_notice} {$bannedwarning} {$bbclosedwarning} {$unreadreports} {$pending_joinrequests}
".eval('ob_start(); ?>build_links(); ?>

Czy w akademiku jest lodówka?

06-10-2014, 18:59 ,
Post: #1
Czy w akademiku jest lodówka?
Pytanie kieruję do osób, które mieszkały bądź mieszkają w akademiku. Czy w akademiku jest ogólnodostępna lodówka na korytarzu? Czy są mniejsze, indywidualne lodówki w pokojach dostępne tylko dla studentów w tych pokojach mieszkających? Jak to wygląda, proszę kogoś o wyjaśnienie.
06-10-2014, 19:44 ,
Post: #2
Czy w akademiku jest lodówka?
Jeśli sobie przywieziesz ze sobą lodówkę to masz Szczęśliwy Ewentualnie jak trafisz do pokoju z kimś, kto ją ma ;p na korytarzu nie ma lodówek ;p
Bania Cwaniak
06-10-2014, 20:09 ,
Post: #3
Czy w akademiku jest lodówka?
To gdzie są lodówki, skoro ich nie ma na korytarzu?
06-10-2014, 21:11 ,
Post: #4
Czy w akademiku jest lodówka?
Nigdzie. Polecam przeczytać najpierw wątek, co zabrać ze sobą do akademika.
07-10-2014, 17:45 ,
Post: #5
Czy w akademiku jest lodówka?
To strasznie beznadziejny ten akademik, skoro nawet na lodówki na korytarzu go nie stać... Przecież te warunki są iście spartańskie, żeby nie było lodówek nawet na korytarzach dla np. 3 pokoi w akademiku. Z łazienkami jest tak samo, że jest jedna na całe piętro? Powinno się o tych warunkach ministerstwo dowiedzieć, wtedy by były dopiero cyrki jakby uczelnia jeszcze karę dostała...
07-10-2014, 17:55 ,
Post: #6
Czy w akademiku jest lodówka?
krecik napisał(a):Powinno się o tych warunkach ministerstwo dowiedzieć, wtedy by były dopiero cyrki jakby uczelnia jeszcze karę dostała...
Proponuję to zgłosić. Wtedy się zdziwisz, bo akademik i tak jest w lepszym stanie niż niejeden w Polsce... I Inne uczelnie jakoś kary nie dostają.
07-10-2014, 18:01 ,
Post: #7
Czy w akademiku jest lodówka?
To może porównajmy koszty, bo nie wydaje mi się, żeby w innych akademikach ceny miesięczne były niższe od tych tarnowskich. Raczej wydaje mi się, że tutaj, gdzie nie ma lodówek ceny są znacznie wyższe niż w akademikach np. w Krakowie, gdzie też niby lodówek nie ma...
07-10-2014, 21:47 ,
Post: #8
Czy w akademiku jest lodówka?
nie ma co porównywać Tarnowa do Krakowa czy Rzeszowa, chociażby pod względem studentów, ale dużo znajomych którzy u mnie byli np z PWSTE z Jarosławia, mówią że nasz akademik jest o wiele lepszy, nie dość, że też nie mają lodówek to łazienki na korytarzach po 3 prysznice na piętro,pokoje o dużo mniejsze. Do tego lodówki na korytarzach to myślę, że średni pomysł, zaraz by było: zginęło mi masło, ktoś zjadł mojego schabowego itd. W Rze wiem, że w jednym akademiku mają lodówki w każdym pokoju, ale tak jak pisałam wydaję mi się, że nie ma co porównywać Tarnowa do Rzeszowa.
08-10-2014, 12:22 ,
Post: #9
Czy w akademiku jest lodówka?
W porównaniu do niektórych akademików w Krk, w których jest miejsce tylko na obrócenie się, do tego piętrowe łóżka i jedna łazienka na kilka pokojów, to u nas jest luksus, do tego ceny co najmniej o stówę niższe Język
Proponuję nie oceniać póki się nie zobaczy :]
Bania Cwaniak
 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Poszukiwana współlokatorka
martunia07 2 716 08-10-2016, 11:48
Ostatni post: RJKA
  Czy w akademiku jest wifi?
krecik 21 3,889 07-10-2016, 7:38
Ostatni post: miniek15m
  Poszukiwania współlokatorki
RJKA 3 533 10-08-2016, 18:17
Ostatni post: RJKA
  Wyprowadzka z domu studenta?
RJKA 6 2,622 23-01-2016, 22:29
Ostatni post: RJKA
  Mieszkać w akademiku czy dojeżdżać?
krystian 7 2,612 23-01-2016, 14:02
Ostatni post: brak_patryk



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
".eval('ob_start(); ?>
\"Zaprzyjaźnione
\"Forum \"Moscice.pl \"BTSY.EU
\"16 \"Miasto \"Moje




To forum używa ciasteczek (cookies) które są wymagane do jego poprawnego działania.
Jeśli chcesz dowiedzieć się, jakie ciasteczka wykorzystuje nasze forum zajrzyj do pomocy.

{$task_image} {$auto_dst_detection}