Liczba postów: 18
4
Hej, kto również idzie na 1 rok polonistyki? Piszcie tutaj, poznamy się
Liczba postów: 2
0
Ja
4
uał, jest już nas dwie
Liczba postów: 10
0
Już trzy, jeszcze kuzynka idzie, chociaż nie wiem jak z nią, bo dzisiaj dopiero zapisała się .__.'
Liczba postów: 45
0
to już jest nas czworo
Liczba postów: 1
0
pięcioro
0
Jaka specjalność? :p
// Wiem, że dopiero wybiera się w [bodajże] grudniu.
0
Jeżeli otworzą to animacja kultury, jeśli nie to edukacja medialna i dziennikarstwo.
0
Zamierzam na edu. med. i dzien., a jak nie to nauczycielski... Dlatego zapytałam o specjalizacje
Liczba postów: 1
0
Witajcie
ja również polonistyka, ale tylko ze względu na specjalizację dziennikarską!
4
edukacja medialna i dziennikarska
0
(25-09-2013, 2:02 )Paulinka napisał(a): Zamierzam na edu. med. i dzien., a jak nie to nauczycielski... Dlatego zapytałam o specjalizacje
Dziennikarski i nauczycielski to pewniaki, jedyny problem może być z animacją kultury, w zeszłym roku za mało chętnych na animację było, w poprzednich latach nie wiem jak wyglądała sytuacja
0
(25-09-2013, 21:50 )kkotul napisał(a): (25-09-2013, 2:02 )Paulinka napisał(a): Zamierzam na edu. med. i dzien., a jak nie to nauczycielski... Dlatego zapytałam o specjalizacje
Dziennikarski i nauczycielski to pewniaki, jedyny problem może być z animacją kultury, w zeszłym roku za mało chętnych na animację było, w poprzednich latach nie wiem jak wyglądała sytuacja
Jak miło, że forumowicze [bez urazy, mam na myśli, iż osoby 'z forum'] idą na tą samą specjalizację. Już myślałam, że będzie bardzo mało osób
Myślałam nad animacją, ale... Sama nie wiem... Jakoś to 'dziennikarstwo' za mną 'chodzi' :p
I co z tym zrobili? "Zlikwidowali" te osoby, które były na tej specjalizacji? Czy dalej kształciły się w małej grupie?
0
Myślę, że te osoby musiały wybrać sobie inną specjalizację
Liczba postów: 2
0
ja też się wybieram
nie wiecie czy jest może grupa na facebooku?
4
yourpassion napisał(a):ja też się wybieram nie wiecie czy jest może grupa na facebooku?
szukałam w tamtym tygodniu, ale nie było
0
Widocznie ktoś musi wyjść wszystkim na przeciw i założyć
4
Proszę bardzo, oto link do naszej grupy
zapisujcie się
Kod:
https://www.facebook.com/groups/692349960794576/
0
O, super!
Btw. Będzie ktoś dojeżdżał? Bo mam pytanie odnośnie biletów miesięcznych... Taki bilet muszę kupić na Dworcu w Tarnowie? Tylko muszę mieć legitymację studencką [czy jak to się tam zwie]?
Przepraszam za offtopic!
0
Wszystko jest zależne o jaki dojazd Ci chodzi
PKS, prywatny przewoźnik czy MPK - najlepiej na stronie przewoźnika to sprawdzić. Podejrzewam, że w każdym przypadku do biletu ulgowego obowiązkowa będzie legitymacja studencka