Liczba postów: 11
3
Pytanie kieruję do osób, które mieszkały bądź mieszkają w akademiku. Czy w akademiku jest ogólnodostępna lodówka na korytarzu? Czy są mniejsze, indywidualne lodówki w pokojach dostępne tylko dla studentów w tych pokojach mieszkających? Jak to wygląda, proszę kogoś o wyjaśnienie.
Liczba postów: 64
2
Jeśli sobie przywieziesz ze sobą lodówkę to masz
Ewentualnie jak trafisz do pokoju z kimś, kto ją ma ;p na korytarzu nie ma lodówek ;p
Bania
3
To gdzie są lodówki, skoro ich nie ma na korytarzu?
Liczba postów: 2,918
294
Nigdzie. Polecam przeczytać najpierw wątek, co zabrać ze sobą do akademika.
3
To strasznie beznadziejny ten akademik, skoro nawet na lodówki na korytarzu go nie stać... Przecież te warunki są iście spartańskie, żeby nie było lodówek nawet na korytarzach dla np. 3 pokoi w akademiku. Z łazienkami jest tak samo, że jest jedna na całe piętro? Powinno się o tych warunkach ministerstwo dowiedzieć, wtedy by były dopiero cyrki jakby uczelnia jeszcze karę dostała...
Liczba postów: 2,804
7
krecik napisał(a):Powinno się o tych warunkach ministerstwo dowiedzieć, wtedy by były dopiero cyrki jakby uczelnia jeszcze karę dostała...
Proponuję to zgłosić. Wtedy się zdziwisz, bo akademik i tak jest w lepszym stanie niż niejeden w Polsce... I Inne uczelnie jakoś kary nie dostają.
3
To może porównajmy koszty, bo nie wydaje mi się, żeby w innych akademikach ceny miesięczne były niższe od tych tarnowskich. Raczej wydaje mi się, że tutaj, gdzie nie ma lodówek ceny są znacznie wyższe niż w akademikach np. w Krakowie, gdzie też niby lodówek nie ma...
Liczba postów: 156
2
nie ma co porównywać Tarnowa do Krakowa czy Rzeszowa, chociażby pod względem studentów, ale dużo znajomych którzy u mnie byli np z PWSTE z Jarosławia, mówią że nasz akademik jest o wiele lepszy, nie dość, że też nie mają lodówek to łazienki na korytarzach po 3 prysznice na piętro,pokoje o dużo mniejsze. Do tego lodówki na korytarzach to myślę, że średni pomysł, zaraz by było: zginęło mi masło, ktoś zjadł mojego schabowego itd. W Rze wiem, że w jednym akademiku mają lodówki w każdym pokoju, ale tak jak pisałam wydaję mi się, że nie ma co porównywać Tarnowa do Rzeszowa.
Liczba postów: 64
2
W porównaniu do niektórych akademików w Krk, w których jest miejsce tylko na obrócenie się, do tego piętrowe łóżka i jedna łazienka na kilka pokojów, to u nas jest luksus, do tego ceny co najmniej o stówę niższe
Proponuję nie oceniać póki się nie zobaczy :]
Bania