Liczba postów: 25
10
PWSZ nie przywiązuje raczej do tego uwagi, w tytule piszą jakieś cyferki, które nie wiem do czego mają się odnosić, a zależy mi na tym, żeby było zaznaczone, że to stypendium socjalne, gdyż mój bank nalicza mi dodatkowe opłaty za prowadzenie konta :/ może kilkanaście złotych to nie dużo, ale jak tak co miesiąc będą mi pobierać to jednak trochę kasy jest...
więc czy można do jakoś zmienić ? do kogo się odnieść w tej sprawie?
Liczba postów: 2,804
7
A bank będzie to obchodzić, że to za stypendium socjalne ? Powiem szczerze, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Co to za bank ? Moim zdaniem łatwiej zmienić bank niż dla jednej osoby zmieniać tytuł przelewu...
P.S. Kilkanaście złotych co miesiąc za prowadzenie konta? Czym prędzej zmień bank...
10
(04-12-2012, 16:01 )Cubaza napisał(a): A bank będzie to obchodzić, że to za stypendium socjalne ? Powiem szczerze, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Co to za bank ? Moim zdaniem łatwiej zmienić bank niż dla jednej osoby zmieniać tytuł przelewu...
P.S. Kilkanaście złotych co miesiąc za prowadzenie konta? Czym prędzej zmień bank...
Też mnie to dziwi, więc zapytałam o co chodzi, konsultant poinformował mnie, że musi być zaznaczone w tytule przelewu, że to stypendium, inaczej będą pobierać dodatkowe opłaty... Alior Bank od niedawna wprowadził takie świetne zmiany ...
A ze zmianą banku uczelnia nie będzie problemu ? Podam po prostu swój nowy numer konta, do Działu Pomocy Materialnej tak ?
Liczba postów: 2,804
7
Dokładnie tak to wygląda. Idziesz i mówisz, że zmieniłaś numer rachunku i to tyle. Wypełnisz jakiś mały druk, że zmieniłaś numer konta i tyle.
10
(04-12-2012, 17:03 )Cubaza napisał(a): Dokładnie tak to wygląda. Idziesz i mówisz, że zmieniłaś numer rachunku i to tyle. Wypełnisz jakiś mały druk, że zmieniłaś numer konta i tyle.
W takim razie będę musiała zmienić bank, dziękuję bardzo za pomoc!