Witaj! Logowanie Rejestracja

Wady i zalety studiowania
admin napisał(a):Kolejną wadą jest brak praktyki na niektórych zajęciach, ale to raczej wynika z problemu wykładowców, którzy nie bardzo chcą dopuszczać studentów do maszyny za kilka tysięcy złotych np. do spawania światłowodów, ale to dotyczy chyba większości uczelni.
Na AGH spawałem światłowody Oczko Wiadomo każdy z nas nie dostał spawarki i kilometra światłowodu żeby sobie pospawać dla praktyki, ale widziałem i mogłem spróbować Oczko

admin napisał(a):Czasem dziwi mnie fakt, że niektórzy wykładowcy od lat nie aktualizują wykładów, zamiast powiedzieć coś od siebie interesującego to czytają słowo w słowo to co jest napisane na slajdzie zamiast walnąć przykład z życia, praktyki jak to się wykorzystuje.
Na PWSZ miałem przedmiot "Nowoczesne technologie". Otóż w momencie kiedy okazało się, że nowoczesne technologie nie są takie nowoczesne to odpowiedź wykładowcy:"Nie można mówić o nowoczesnych technologiach kiedy nie zna się starych". Zwątpiłem Oczko Potem dostałem kolokwium wydrukowane z datą 17.02.1988 Duży uśmiech Wtedy to już kompletnie zwątpiłem Duży uśmiech

Reply

Wiadomości w tym wątku
Wady i zalety studiowania - przez Robercik19 - 27-02-2013, 18:36
Wady i zalety studiowania - przez admin - 17-03-2013, 15:18
Wady i zalety studiowania - przez Cubaza - 17-03-2013, 15:23
Wady i zalety studiowania - przez admin - 17-03-2013, 15:53
Wady i zalety studiowania - przez Cubaza - 17-03-2013, 16:31
Wady i zalety studiowania - przez admin - 17-03-2013, 19:10

Browsing: 1 gości