producent kas fiskalnych warszawa pub gdynia
    grywalizacja to używanie mechanizmów znanych z gier do zmiany zachowań ludzi poza kontekstem gry książka ebook audiobook i pdf
    gamfi.pl
Odpowiedz 

Multimedia w Tarnowie - internet opinie

04-09-2012, 1:12
Post: #1
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Cześć
Czy jest tutaj może ktoś, kto korzysta z internetu dostarczanego przez Multimedia w Tarnowie?
Chciałbym się zapytać głównie o jakość połączania oraz dostępność usługi. Czy multimedia dostępna jest tylko w blokach mieszkalnych?

Obecnie mam TP i czas na zmiany...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 11:45
Post: #2
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Multimedia nie tylko jest w blokach , mieszkam na osiedlu i u mnie jest tylko multimedia , są osiedla w Tarnowie gdzie jest kilku operatorów i dzięki temu ceny są podobno lepsze gdyż konkurują ze sobą . Na sam internet nie narzekam , wysokie transfery (też zależy od taryfy)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 11:53
Post: #3
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Hmmm kilku operatorów ? :> Mało już jest takich miejsc, bo albo zostaje ZETO, albo właśnie Multimedia. Ja tam nie narzekam na MM, ale powiem szczerze, że bardziej wolałem śp. Internet Solutions. Teraz przy awarii można czekać latami na rozwiązanie :/ Jak była to tarnowska firma to można to było w jeden dzień załatwić
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 12:00
Post: #4
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Albo Zicom , który przejęła multimedia , miałem też od nich telefon domowy najbardziej mi się podobało u nich to, że na ich stronach na bieżąco można było sprawdzać sobie ile jeszcze darmowych minut pozostało do wykorzystania , były wszystkie bilingi i wszelkie informacje , a teraz nic ... ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 12:02
Post: #5
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
(04-09-2012 12:00 )Ahmed napisał(a):  Albo Zicom , który przejęła multimedia , miałem też od nich telefon domowy najbardziej mi się podobało u nich to, że na ich stronach na bieżąco można było sprawdzać sobie ile jeszcze darmowych minut pozostało do wykorzystania , były wszystkie bilingi i wszelkie informacje , a teraz nic ... ;/
W IS było to samo... Mogłem sobie kiedy i jak chciałem sprawdzać darmowe minuty ile zapłacę za telefon ;/ Teraz to już nic nie pozostało i dostosowali się poziomem usług do całej Polski ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 20:23
Post: #6
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
To co możecie polecić na osiedlu Nauczycielskim? Jakie tam są łącza internetowe?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
 
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jaki dobry (i tani) serwis laptopów w Tarnowie możecie polecić?
Cześć! Pojawiły się poważne (sprzętowe) problemy z prawie 3-letnim laptopem które wymagają ingerencji elektronika/informatyka w serwisie. W związku z tym mam do Was pytanie: który, jaki [url=http://pwsz-tarnow.edu.pl/Dobry-serwis-laptop%C3%B3w-t]dobry serwis laptopów[/url] możecie polecić w Tarnowie? Taki aby nie naprawiali tego miesiąc oraz aby nie wzięli za to połowy wartości laptopa :) Gwarancja też dobrze, aby była na ich "robotę" przynajmniej 3 miesięczna.
admin 6 2,465 03-01-2017 14:20
Ostatni post: kaski
  Stomatolog Tarnów OFTALDENT
Nie i nie skorzystam, tak samo jak i odradzam wszystkim. A czemu ? Za gównianą reklame
kasia033 1 624 28-09-2016 13:45
Ostatni post: miniek15m
  Ikea w Tarnowie
Hej Nie wiecie czy w Tarnowie jest już IKEA? słyszałem wielokrotnie że coś miało być ale nic więcej w tym temacie nie wiem- ktoś objaśni?
adam 8 6,593 22-09-2016 11:59
Ostatni post: Megan
  Gdzie w Tarnowie kupić rower? Sklep rowerowy w Tarnowie
Generalnie w Tarnowie jest dużo sklepów rowerowych. Wydaje mi się, że Bieniasz-Bike na Rydza Śmigłego. Jest to chyba jeden z większych sklepów w mieście, gdzie wybór jest całkiem spory. Dodatkowo TANDEM przy Narutowicza/Krakowskiej. To tyle, gdzie ja kupowałem swoje rowery ;) Generalnie OK.
coolszach 14 13,828 13-07-2016 15:08
Ostatni post: miniek15m
  Najtańsza księgarnia w Tarnowie
Zatem zapytanie tutaj o to, gdzie jest najtańsza księgarnia w Tarnowie i czekanie na odpowiedź będzie szybsze niż zamówienie książki przez internet, gdzie w 90% przypadków dotrze ona na następny dzień roboczy?
pgrobel 5 2,054 06-03-2016 17:11
Ostatni post: miniek15m



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Zaprzyjaźnione strony
Forum tarnowskie - Agora Moscice.pl - lokalna społeczność w internecie BTSY.EU - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
16 LO w Tarnowie im. Armii Krajowej Miasto i ludzie Moje miasto Tarnów