Odpowiedz 

Multimedia w Tarnowie - internet opinie

04-09-2012, 2:12
Post: #1
Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Cześć
Czy jest tutaj może ktoś, kto korzysta z internetu dostarczanego przez Multimedia w Tarnowie?
Chciałbym się zapytać głównie o jakość połączania oraz dostępność usługi. Czy multimedia dostępna jest tylko w blokach mieszkalnych?

Obecnie mam TP i czas na zmiany...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 12:45
Post: #2
RE: Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Multimedia nie tylko jest w blokach , mieszkam na osiedlu i u mnie jest tylko multimedia , są osiedla w Tarnowie gdzie jest kilku operatorów i dzięki temu ceny są podobno lepsze gdyż konkurują ze sobą . Na sam internet nie narzekam , wysokie transfery (też zależy od taryfy)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 12:53
Post: #3
RE: Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Hmmm kilku operatorów ? :> Mało już jest takich miejsc, bo albo zostaje ZETO, albo właśnie Multimedia. Ja tam nie narzekam na MM, ale powiem szczerze, że bardziej wolałem śp. Internet Solutions. Teraz przy awarii można czekać latami na rozwiązanie :/ Jak była to tarnowska firma to można to było w jeden dzień załatwić
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 13:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2012 13:01 przez Ahmed.)
Post: #4
RE: Multimedia w Tarnowie - internet opinie
Albo Zicom , który przejęła multimedia , miałem też od nich telefon domowy najbardziej mi się podobało u nich to, że na ich stronach na bieżąco można było sprawdzać sobie ile jeszcze darmowych minut pozostało do wykorzystania , były wszystkie bilingi i wszelkie informacje , a teraz nic ... ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 13:02
Post: #5
RE: Multimedia w Tarnowie - internet opinie
(04-09-2012 13:00 )Ahmed napisał(a):  Albo Zicom , który przejęła multimedia , miałem też od nich telefon domowy najbardziej mi się podobało u nich to, że na ich stronach na bieżąco można było sprawdzać sobie ile jeszcze darmowych minut pozostało do wykorzystania , były wszystkie bilingi i wszelkie informacje , a teraz nic ... ;/
W IS było to samo... Mogłem sobie kiedy i jak chciałem sprawdzać darmowe minuty ile zapłacę za telefon ;/ Teraz to już nic nie pozostało i dostosowali się poziomem usług do całej Polski ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-09-2012, 21:23
Post: #6
RE: Multimedia w Tarnowie - internet opinie
To co możecie polecić na osiedlu Nauczycielskim? Jakie tam są łącza internetowe?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
 
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Zaprzyjaźnione strony
Forum tarnowskie - Agora Najświeższe informacje z Tarnowa Wydarzenia, fotogalerie, rozrywka z Tarnowa Stacje bazowe telefonii komórkowych w Tarnowie Tarnowcity - tarnowski portal ogłoszeniowy
Wiadomości z Tarnowa 16 LO w Tarnowie im. Armii Krajowej Miasto i ludzie Moje miasto Tarnów iTarnow24.pl Moscice.pl - lokalna społeczność w internecie