Odpowiedz 

Opinie o instytucie matematyczno-przyrodniczym

16-04-2012, 23:49
Post: #1
Opinie o instytucie matematyczno-przyrodniczym
Jak oceniacie instytut matematyczno - przyrodniczy? Jakie są dla was jego plusy i minusy?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-04-2012, 15:28
Post: #2
Opinie o instytucie matematyczno-przyrodniczym
Ale pod jakim względem mamy oceniać? Nie podałeś konkretnego kierunku, o którym opinie chcesz poznać.

Mamy oceniać nie wiem, wygląd korytarzy czy sal w instytucie? Zadaj bardziej szczegółowe pytanie, to postaramy się na nie odpowiedzieć.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
 
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Podział na grupy z języków obcych dla studentów matematyki
Czy mógłby ktoś podać podział na grupy(nauka języków obcych) dla studentów matematyki? :)
kbbb 0 4,458 18-02-2014 20:13
Ostatni post: kbbb
  Inauguracja roku akademickiego 2013/14 w Instytucie Matematyczno-Przyrodniczym
Uroczysta inauguracja roku akademickiego 2013/14 dla studentów i studentek kierunków z Instytutu Matematyczno-Przyrodniczego odbędzie się w [b]poniedziałek 30 września 2013 roku[/b] o godzinie [b]10.00[/b] w sali [b]B028[/b] - budynek biblioteczno-dydaktyczny.
admin 0 1,473 20-09-2013 11:44
Ostatni post: admin
  Sale wykładowe i dydaktyczne instytutu
Witam Czy ktoś z Was mógłby mi napisać jaki jest stan wizualny i praktyczny sal wykładowych i dydaktycznych w instytucie Matematyczno-Przyrodniczym? Mam na myśli dokładniej czy jest schludnie, ładnie, nie jest brudno, sprzęty czy są nowe itd. Zdjęcia czy filmiki mile widziane.
monkey91 0 1,286 13-09-2013 22:32
Ostatni post: monkey91
  Matematyka czy Chemia?
Idź na to, co Cię interesuje - to chyba najprostsze kryterium. Po matematyce moim zdaniem jest więcej ofert pracy, jednakże na chemii także są obliczenia matematyczne i jest to moim zdaniem ciekawszy kierunek. Jednak powinieneś wybrać i studiować to, co naprawdę lubisz i wiesz, że to Cię interesuje.
paqao92 2 2,357 13-09-2013 22:30
Ostatni post: monkey91
  Kierunki zamawiane i koniec?
O ile złożą wniosek, zostanie on rozpatrzony pozytywnie to nie koniec. Poza tym uczelnia musi mieć w swojej ofercie kierunki, które na dany okres zostały objęte właśnie kształceniem zamawianym.
kastaniela 1 2,529 13-06-2012 16:16
Ostatni post: admin



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Zaprzyjaźnione strony
Forum tarnowskie - Agora Moscice.pl - lokalna społeczność w internecie BTSY.EU - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
16 LO w Tarnowie im. Armii Krajowej Miasto i ludzie Moje miasto Tarnów