Liczba postów: 430
5
Liczba postów: 15
1
hello
mam pytanie .. otóż aktualny harmonogram jeśli chodzi o zajęcia WF-u jest dość nie jasny . Przykładowo siatek zaawansowanych/podstawowych jest pare , i nie wiadomo do której grupy się należy .. tym bardziej , że wuefista się zmienił w moim przypadku i nie mam zielonego pojęcia jak to sprawdzić.. pewnie nie pozostaje nic innego jak dzwonić ..
Liczba postów: 2,918
294
(09-02-2013, 20:32 )trololo napisał(a): hello mam pytanie .. otóż aktualny harmonogram jeśli chodzi o zajęcia WF-u jest dość nie jasny . Przykładowo siatek zaawansowanych/podstawowych jest pare , i nie wiadomo do której grupy się należy .. tym bardziej , że wuefista się zmienił w moim przypadku i nie mam zielonego pojęcia jak to sprawdzić.. pewnie nie pozostaje nic innego jak dzwonić ..
Napisz coś więcej, jaki kierunek, jaka grupa. Albo podaj link do harmonogramu
Zapraszam do uczestniczenia w życiu forum, pozdrawiam serdecznie Wasz Kuba
Liczba postów: 2
0
Mam pytanie
Na harmonogramie z chemii z I roku pojawiła się zajęcia "Wychowanie fizyczne", a wcześniej czegoś takiego nie było bo każdy miał "indywidualnie" wybierane zajęcia. Tzn, że mamy dodatkowe zajęcia z wf?
Liczba postów: 652
11
Coś jest nie tak
Poczekam aż zaktualizują
Bo jutro (piątek) mam WF planowo od 13.15 z mgr Derusem (druga grupa z mgr Mróz) a na planie w ogóle ich nie widzę :/
troszkę zamieszania z tym WF