uroczystość zbliża się wielkimi krokami nie zostawiaj wyboru butów ślubnych na ostatnią chwilę im wcześniej tym zajmiesz większa szansa że
    modaslubna24.pl
Odpowiedz 

Auto LEX Tarnów - opinie

17-03-2012, 21:24
Post: #1
Auto LEX Tarnów - opinie
Witam wszystkich

Zamierzam zrobić prawko w wakacje i szukam opinii o jakiejś szkole nauki jazdy w Tarnowie. Znalazłem szkołę "Auto-Lex" w Tarnowie przy ulicy Nowy Świat i chciałbym poznać o niej opinie. Czy ktoś korzystał z jej usług? Tzn. czy robił ktoś z Was czy Waszych znajomych tam prawo jazdy na kategorię A lub B?

Proszę bardzo o opinie o niej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-03-2012, 20:34
Post: #2
Auto LEX Tarnów - opinie
Ja właśnie się tam zapisałam od 26 marca zaczynam wykłady więc na bieżąco będę Cie informować.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-03-2012, 1:16
Post: #3
Auto LEX Tarnów - opinie
Kategorię B tam robiłem. Całkiem przyjazna szkoła, wszystko mile i pozytywnie załatwione. Wykłady ciekawe, jazdy bezstresowe, ogólnie OK. Szkoła jak każda inna można by powiedzieć
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-03-2012, 18:08
Post: #4
Auto LEX Tarnów - opinie
Instruktorzy kopcą (palą dużo papierosów) a na stronie LEX-u jest napisane że instruktorzy niepalący - toż to moim zdaniem jest znaczące wprowadzanie w błąd użytkowników!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-03-2012, 16:51
Post: #5
Auto LEX Tarnów - opinie
Tak się składa że kurs tam robiłem rok temu Świetna szkoła, mili w sekretariacie, wykłady w przyjaznej atmosferze, a jazdy bez stresowe, no może z jednym gościem mi się nie podobało ( R.J.) ale to moja ocena. Jeździłem też z Grześkiem (biała) i Wojtkiem (czarna) i było naprawdę wszystko bardzo super. Szczególnie Grzegorz K. Fajnie tłumaczył różne drogowe sytuacje, jak nie postępować, co może się przytrafić i inne tego typu rzeczy. Egzamin zdany oczywiście za 1 razem Na jazdach nigdy nie było nudno, cicho czy sztywno, drętwo. Naprawdę bezstresowo!

Jak nie wiecie gdzie iść to wybierzcie auto-lexa! Nie pożałujecie i nie będziecie musieli (mam nadzieję) dokupywać godzin dodatkowych.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-04-2012, 9:19
Post: #6
Auto LEX Tarnów - opinie
W autolexie jest najlepszy pan Wojtek na motory. Jest nawet na filmach z egzaminów MORD. Polecam pana Wojtka nauczy dobrze i zdasz egzamin bez problemów.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-04-2012, 16:09
Post: #7
Auto LEX Tarnów - opinie
Auto-Lex ma najwyższą zdawalność egzaminów za pierwszym razem w Tarnowie wśród szkół szkolących powyżej 1000 kursantów. W dzisiejszej "krakowskiej" jest ranking
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 9:50
Post: #8
Auto LEX Tarnów - opinie
Trochę odkopię temat, ale sam właśnie robię w Auto Lex i muszę powiedzieć, że idzie naprawdę ok Szczególnie ważne jest to, że mają cynki gdzie egzaminatorzy najlepiej lubią zabierać zdających i przygotowują stricte pod tym kątem, zamiast spędzać całe boże godziny na jakichś zadupiach, na które i tak nie pojedziesz na egzaminie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 12:22
Post: #9
Auto LEX Tarnów - opinie
I potem ten wielki kursant umie jeździć tylko na egzaminie. Uwielbiam takie szkoły nauki jazdy, które przygotowują stricte pod egzamin.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:39
Post: #10
Auto LEX Tarnów - opinie
torsfjall napisał(a):Szczególnie ważne jest to, że mają cynki gdzie egzaminatorzy najlepiej lubią zabierać zdających i przygotowują stricte pod tym kątem

Nic dziwnego, że "Auto-Lex" ma dobre kontakty z egzaminatorami, skoro przecież właściciel "Auto-Lex" miał znajomego egzaminatora w MORD w Tarnowie i przekazywał mu łapówki od kursantów w zamian za pozytywne zdanie egzaminu.

źródło:
Kod:
http://www.tarnow.net.pl/index.php?pokaz=wiadomosc&id=14675
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:42
Post: #11
Auto LEX Tarnów - opinie
Dodam tak od siebie, że nie wiem co się dzieje w tej szkole nauki jazdy (a sam tam robiłem kurs), że posuwają się do tak prymitywnej reklamy. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy na naszym forum zarejestrowało się około 6 użytkowników, którzy prowadzą pseudo marketing szeptany - wszędzie wplatają słowo "auto-lex" i stawiają szkołę w samych superlatywach. Taka forma reklamy drodzy Panowie (lub Panie) nie sprowadzi Wam klientów. Powiedziałbym nawet, że wręcz odstrasza.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:45
Post: #12
Auto LEX Tarnów - opinie
@admin, to jakaś zmasowana akcja. Czytam sobie artykuł na stronie internetowej "Gazety Krakowskiej" o włamaniu, które miało miejsce tuż przy kamerze monitoringu, przechodzę do sekcji komentarzy, a tam taki:
Cytat:Nie naciągajcie. Ostatnio miałem kilka godzin jazdy w Auto Lex razem z pewnym panem, który pracuje w tarnowskiej ochronie i z tego, co opowiadał, to wcale nie było tak blisko kamery.

Jest to tak śmieszne, że aż szkoda komentarza.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:47
Post: #13
Auto LEX Tarnów - opinie
Oni naprawdę nie mogą zrozumieć, że to przynosi odwrotny skutek?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
 
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jaki dobry (i tani) serwis laptopów w Tarnowie możecie polecić?
Cześć! Pojawiły się poważne (sprzętowe) problemy z prawie 3-letnim laptopem które wymagają ingerencji elektronika/informatyka w serwisie. W związku z tym mam do Was pytanie: który, jaki [url=http://pwsz-tarnow.edu.pl/Dobry-serwis-laptop%C3%B3w-t]dobry serwis laptopów[/url] możecie polecić w Tarnowie? Taki aby nie naprawiali tego miesiąc oraz aby nie wzięli za to połowy wartości laptopa :) Gwarancja też dobrze, aby była na ich "robotę" przynajmniej 3 miesięczna.
admin 6 2,476 03-01-2017 14:20
Ostatni post: kaski
  Stomatolog Tarnów OFTALDENT
Nie i nie skorzystam, tak samo jak i odradzam wszystkim. A czemu ? Za gównianą reklame
kasia033 1 627 28-09-2016 13:45
Ostatni post: miniek15m
  Ikea w Tarnowie
Hej Nie wiecie czy w Tarnowie jest już IKEA? słyszałem wielokrotnie że coś miało być ale nic więcej w tym temacie nie wiem- ktoś objaśni?
adam 8 6,602 22-09-2016 11:59
Ostatni post: Megan
  Gdzie w Tarnowie kupić rower? Sklep rowerowy w Tarnowie
Generalnie w Tarnowie jest dużo sklepów rowerowych. Wydaje mi się, że Bieniasz-Bike na Rydza Śmigłego. Jest to chyba jeden z większych sklepów w mieście, gdzie wybór jest całkiem spory. Dodatkowo TANDEM przy Narutowicza/Krakowskiej. To tyle, gdzie ja kupowałem swoje rowery ;) Generalnie OK.
coolszach 14 13,838 13-07-2016 15:08
Ostatni post: miniek15m
  Najtańsza księgarnia w Tarnowie
Zatem zapytanie tutaj o to, gdzie jest najtańsza księgarnia w Tarnowie i czekanie na odpowiedź będzie szybsze niż zamówienie książki przez internet, gdzie w 90% przypadków dotrze ona na następny dzień roboczy?
pgrobel 5 2,057 06-03-2016 17:11
Ostatni post: miniek15m



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Zaprzyjaźnione strony
Forum tarnowskie - Agora Moscice.pl - lokalna społeczność w internecie BTSY.EU - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
16 LO w Tarnowie im. Armii Krajowej Miasto i ludzie Moje miasto Tarnów