Odpowiedz 

Auto LEX Tarnów - opinie

17-03-2012, 21:24
Post: #1
Auto LEX Tarnów - opinie
Witam wszystkich

Zamierzam zrobić prawko w wakacje i szukam opinii o jakiejś szkole nauki jazdy w Tarnowie. Znalazłem szkołę "Auto-Lex" w Tarnowie przy ulicy Nowy Świat i chciałbym poznać o niej opinie. Czy ktoś korzystał z jej usług? Tzn. czy robił ktoś z Was czy Waszych znajomych tam prawo jazdy na kategorię A lub B?

Proszę bardzo o opinie o niej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-03-2012, 20:34
Post: #2
Auto LEX Tarnów - opinie
Ja właśnie się tam zapisałam od 26 marca zaczynam wykłady więc na bieżąco będę Cie informować.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-03-2012, 1:16
Post: #3
Auto LEX Tarnów - opinie
Kategorię B tam robiłem. Całkiem przyjazna szkoła, wszystko mile i pozytywnie załatwione. Wykłady ciekawe, jazdy bezstresowe, ogólnie OK. Szkoła jak każda inna można by powiedzieć
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-03-2012, 18:08
Post: #4
Auto LEX Tarnów - opinie
Instruktorzy kopcą (palą dużo papierosów) a na stronie LEX-u jest napisane że instruktorzy niepalący - toż to moim zdaniem jest znaczące wprowadzanie w błąd użytkowników!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-03-2012, 16:51
Post: #5
Auto LEX Tarnów - opinie
Tak się składa że kurs tam robiłem rok temu Świetna szkoła, mili w sekretariacie, wykłady w przyjaznej atmosferze, a jazdy bez stresowe, no może z jednym gościem mi się nie podobało ( R.J.) ale to moja ocena. Jeździłem też z Grześkiem (biała) i Wojtkiem (czarna) i było naprawdę wszystko bardzo super. Szczególnie Grzegorz K. Fajnie tłumaczył różne drogowe sytuacje, jak nie postępować, co może się przytrafić i inne tego typu rzeczy. Egzamin zdany oczywiście za 1 razem Na jazdach nigdy nie było nudno, cicho czy sztywno, drętwo. Naprawdę bezstresowo!

Jak nie wiecie gdzie iść to wybierzcie auto-lexa! Nie pożałujecie i nie będziecie musieli (mam nadzieję) dokupywać godzin dodatkowych.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-04-2012, 9:19
Post: #6
Auto LEX Tarnów - opinie
W autolexie jest najlepszy pan Wojtek na motory. Jest nawet na filmach z egzaminów MORD. Polecam pana Wojtka nauczy dobrze i zdasz egzamin bez problemów.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-04-2012, 16:09
Post: #7
Auto LEX Tarnów - opinie
Auto-Lex ma najwyższą zdawalność egzaminów za pierwszym razem w Tarnowie wśród szkół szkolących powyżej 1000 kursantów. W dzisiejszej "krakowskiej" jest ranking
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 9:50
Post: #8
Auto LEX Tarnów - opinie
Trochę odkopię temat, ale sam właśnie robię w Auto Lex i muszę powiedzieć, że idzie naprawdę ok Szczególnie ważne jest to, że mają cynki gdzie egzaminatorzy najlepiej lubią zabierać zdających i przygotowują stricte pod tym kątem, zamiast spędzać całe boże godziny na jakichś zadupiach, na które i tak nie pojedziesz na egzaminie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 12:22
Post: #9
Auto LEX Tarnów - opinie
I potem ten wielki kursant umie jeździć tylko na egzaminie. Uwielbiam takie szkoły nauki jazdy, które przygotowują stricte pod egzamin.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:39
Post: #10
Auto LEX Tarnów - opinie
torsfjall napisał(a):Szczególnie ważne jest to, że mają cynki gdzie egzaminatorzy najlepiej lubią zabierać zdających i przygotowują stricte pod tym kątem

Nic dziwnego, że "Auto-Lex" ma dobre kontakty z egzaminatorami, skoro przecież właściciel "Auto-Lex" miał znajomego egzaminatora w MORD w Tarnowie i przekazywał mu łapówki od kursantów w zamian za pozytywne zdanie egzaminu.

źródło:
Kod:
http://www.tarnow.net.pl/index.php?pokaz=wiadomosc&id=14675
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:42
Post: #11
Auto LEX Tarnów - opinie
Dodam tak od siebie, że nie wiem co się dzieje w tej szkole nauki jazdy (a sam tam robiłem kurs), że posuwają się do tak prymitywnej reklamy. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy na naszym forum zarejestrowało się około 6 użytkowników, którzy prowadzą pseudo marketing szeptany - wszędzie wplatają słowo "auto-lex" i stawiają szkołę w samych superlatywach. Taka forma reklamy drodzy Panowie (lub Panie) nie sprowadzi Wam klientów. Powiedziałbym nawet, że wręcz odstrasza.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:45
Post: #12
Auto LEX Tarnów - opinie
@admin, to jakaś zmasowana akcja. Czytam sobie artykuł na stronie internetowej "Gazety Krakowskiej" o włamaniu, które miało miejsce tuż przy kamerze monitoringu, przechodzę do sekcji komentarzy, a tam taki:
Cytat:Nie naciągajcie. Ostatnio miałem kilka godzin jazdy w Auto Lex razem z pewnym panem, który pracuje w tarnowskiej ochronie i z tego, co opowiadał, to wcale nie było tak blisko kamery.

Jest to tak śmieszne, że aż szkoda komentarza.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-09-2015, 16:47
Post: #13
Auto LEX Tarnów - opinie
Oni naprawdę nie mogą zrozumieć, że to przynosi odwrotny skutek?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
 
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ikea w Tarnowie
Hej Nie wiecie czy w Tarnowie jest już IKEA? słyszałem wielokrotnie że coś miało być ale nic więcej w tym temacie nie wiem- ktoś objaśni?
adam 8 5,545 22-09-2016 11:59
Ostatni post: Megan
  Gdzie w Tarnowie kupić rower? Sklep rowerowy w Tarnowie
Generalnie w Tarnowie jest dużo sklepów rowerowych. Wydaje mi się, że Bieniasz-Bike na Rydza Śmigłego. Jest to chyba jeden z większych sklepów w mieście, gdzie wybór jest całkiem spory. Dodatkowo TANDEM przy Narutowicza/Krakowskiej. To tyle, gdzie ja kupowałem swoje rowery ;) Generalnie OK.
coolszach 14 12,829 13-07-2016 15:08
Ostatni post: miniek15m
  Najtańsza księgarnia w Tarnowie
Zatem zapytanie tutaj o to, gdzie jest najtańsza księgarnia w Tarnowie i czekanie na odpowiedź będzie szybsze niż zamówienie książki przez internet, gdzie w 90% przypadków dotrze ona na następny dzień roboczy?
pgrobel 5 1,693 06-03-2016 17:11
Ostatni post: miniek15m
  3 lo w Tarnowie - opinie
W tym roku I LO przegoniło w rankingach III. Co do matur to muszą oni świetnie zdać ponieważ idą tam "najlepsi" uczniowie gimnazjum. W końcu III LO to ma taka renomę, ze szok. Jakby do innych szkol, czy to X czy XIV LO tez poszło tyle samo ludzi z wysokimi wynikami to tez by były wysoko. Prawda jest taka, ze szkoła jak każda inna. Nauki troszkę więcej, ludzie troszkę wywyższający się przez to, ze chodzą do III LO. Jednak to jest moje zdanie tylko na ten temat powiem szczerze :P wszystko zależny od Ciebie. Bo nawet najlepszy nauczyciel nie przygotuje Cie do matury jak sam nie będziesz chciał. A jak sam będziesz chciał to szkoła nie jest ważna bo tak samo możesz się przygotować w I jak i w XIII LO :P
bananowy 6 5,495 05-03-2016 10:35
Ostatni post: devilh
  Cafe Tramwaj
Byłem. Fajne, klimatyczne (i klimatyzowane) miejsce. Nie ma jednak za wiele siedzeń, jak to w tramwaju. Kawy są dobre, ceny nie są wygórowane. Starają się konkurować z "Kudelskim" co jak dla mnie im bardzo dobrze wychodzi. W upalne dni tłumy tam oczywiście są :)
maciejo 4 1,734 28-01-2016 20:52
Ostatni post: Cubaza



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Zaprzyjaźnione strony
Forum tarnowskie - Agora Moscice.pl - lokalna społeczność w internecie BTSY.EU - Stacje Bazowe Telefonii Komórkowej w Tarnowie
16 LO w Tarnowie im. Armii Krajowej Miasto i ludzie Moje miasto Tarnów